om mig

Love me Tender grundades i Uppsala 2014 och min hudvårdssere Love me Tender Organics registrerades 2016. Min vision är att erbjuda ekologisk hudvård och friskvårdsbehandlingar med uteslutande ekologiska produkter. 

Mitt intresse för naturprodukter väcktes på grund av att jag själv inte längre kunde använda konventionella hudvårdsprodukter.  Det ledde till att jag under ett år utbildade mig till ekologisk hudvårdsterapeut. Idén om att skapa hudvårdsprodukter, så milda och skonsamma att även känsliga personer ska kunna använda dem, föddes ungefär samtidigt som Love me Tender startade. Mitt hudvårdsmärke Love me Tender Organics registrerades 2016. Produkterna är ekologiska, veganska och så milda och skonsamma att alla kan använda dem.  Love me Tender Organics är fri från syntetiska färg-, konserverings- och doftämnen. Innehållet är inte heller testat på djur.

Dragana Markovska Toro
Ekologisk hudvårdsterapeut / Sugarista / LymfmassörLOVE ME TENDER EKOCENTER

Love me Tender Ekocenter återförenar natur och skönhet genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt. I alla behandlingar används hudvårdsmärket Love me Tender Organics.  Stig in hos Love me Tender Ekocenter, en lugn och stillsam miljö där du kan vila kropp och själ en stund. De tre huvudbehandlingarna är: Ekologisk hudvård (ansiktsbehandlingar), sockring och lymfmassage.

LOVE ME TENDER ORGANICS

Jag är grundare av hudvårdsserien Love me Tender Organics vars produkter är ekologiska, veganska samt fria från alkohol, syntetiska färg- konserverings- och doftämnen. De är inte heller testade på djur. Love me Tender Organics är en del av Love me Tender Ekocenter.
Genom mitt yrke så kommer jag i kontakt med klienter som har en problemhud helt i onödan på grund av att de använder onödigt starka preparat och produkter som är uttorkande och bryter ner huden. Därför har jag tagit fram milda, skonsamma och näringsrika hudvårdsprodukter som kan användas av alla, även personer med känslig hud. Läs mer om Love me Tender Organics och besök webshoppen.

utbildning

EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT
Axelsons: Teori: Huduttryck - Hudanalys - Anatomi och fysiologi - Kemi.
Praktik: Ansiktsbehandlingar (vårdande, skyddande, massage) - Naturlig Facelift med ansiktsdiagnostik - Lymfmassage - Manikyr/Pedikyr - Vaxning - Makeup
Lärare: Sara Nomberg, ekologisk hudvårdsterapeut och grundare av hudvårdsserien Organics by Sara. Sara arbetar aktivt för att sprida det ekologiska budskapet och föreläser ofta på Naturskyddsföreningen.

LYMFMASSAGE, LYMFMASSAGE MED KOPPNING
Lärare: Bebe Gransten som driver Total Expansion.

SOCKRING
Utbildning på Pandhy's, Stockholm.

FRISKVÅRDSMASSÖR
Mellansveriges Massageskola: Etik - Anatomi - Fysiologi - Psykologi - Sjukdomslära - Praktisk massage - Behandlingsmetodik - Stretching på kroppens stora muskelgrupper

BASMEDICIN 1
Axelsons: Anatomi - Fysiologi - Sjukdomslära - Patologi

SEMIPERMANENT MASCARA
ACASIA: Combinal Semipermanent Mascara och permanent fransuppböjning.

TIDIGARE UTBILDNING OCH YRKE
Egenföretagare: Designxlnc Webbdesign - Utbildning Webbdesign - Frilansjournalist - Journalistutbildning.

Innehar F-skattsedel.