Vaksalagatan 41,
75331 Uppsala

018-4951515
0707-333853

Mån-Tor: 10-18
Fre: 9-16, Lör: 11-15

LOVE ME TENDER EKOCENTER

OM MIG

Jag diplomerad Ekologisk Hudvårdsterapeut och Lymfmassasör och Friskvårdsmassör. Jag valde den ekologiska inriktningen eftersom jag tror att de bästa hudvårdsingredienserna finns att hitta i naturen. Kemikalier tillverkade i laboratorier för att vara så billiga som möjligt och dessutom kan vara skadliga har ingenting i vår hudvård att göra och bör inte heller spolas ut i naturen. I alla mina behandlingar använder jag uteslutande ekologiska produkter som dessutom är 100% vegan samt växtbaserade.

Dragana M Toro

Dipl. Ekologisk Hudvårdsterapeut
Produktutvecklare

OM LOVE ME TENDER


Love me Tender är en skönhet- och friskvårdsssalongen som sammanför natur och vetenskap. Ditt välbefinnande är lika viktigt som etiken, därför används produkter som är naturliga, ekologiska, vegan och ej testade på djur. Naturen erbjuder fantastiska möjligheter för din hud! 

”Love me Tender” betyder ”älska mig ömt/varsamt” och det är så vi borde tänka i vår egenvård. Hud och kropp behöver näring, inte syntetiska ämnen som är inte är nedbrytbara. Om det inte bryts ner i naturen, vad händer då när det landar i vår kropp och våra organ? I dag finns det cirka 7000 kemikalier i våra kosmetikaprodukter. Det är omöjligt för forskarna att hålla reda på vad som är skadligt för oss och hur vi påverkas av dem. Men vi vet att många av kemikalierna är direkt skadliga för både oss människor, djuren och naturen.

Vi människor har levt i tusentals år medan kemikalierna är ett nytt påfund som exploderade efter andra världskriget. Varför nöja sig med en syntetisk dålig kopia när originalet finns att hämta i direkt i naturen? Jag tycker att det är så fantastiskt att allt vi behöver redan finns i naturen och det bör vi ta vara på.

OM LOVE ME TENDER ORGANICS

Genom mitt yrke så har jag uppmärksammat att många har en problemhud i onödan på grund av att de använder produkter som är starka och bryter ner huden. Jag har tagit fram milda, skonsamma och näringsrika hudvårdsprodukter som är registrerade under varumärket Love me Tender Organics. De är registrerade hos Läkemedelsverket och Cosmetic Products Notification Portal, CPNP (EU:s kosmetikaportal). Love me Tender Organics ingår i behandlingarna på salongen där du även kan köpa produkterna. De finns även i webshoppen.
När du kommer på en behandling hos Love me Tender så kan du känna dig trygg med att det inte ingår ämnen i nanostorlek, silikoner, ftalater, mineraloljor, parabener eller andra komponenter från den petrokemiska industrin. Här används 100% ekologiska vegetabiliska oljor från naturen som är näringsrika, skonsamma och välgörande för din hud samt ekologiska hudvårdsserier som använder ingredienser från växtrikets resurser. De är inte syntetiskt framställda i laboratorier och har inte kommit i närheten av den petrokemiska industrin.

utbildning

EKOLOGISK HUDVÅRDSTERAPEUT
Axelsons: Teori: Huduttryck - Hudanalys - Anatomi och fysiologi - Kemi.
Praktik: Ansiktsbehandlingar (vårdande, skyddande, massage) - Naturlig Facelift med ansiktsdiagnostik - Lymfmassage - Manikyr/Pedikyr - Vaxning - Makeup
Lärare: Sara Nomberg, ekologisk hudvårdsterapeut och grundare av hudvårdsserien Organics by Sara. Sara arbetar aktivt för att sprida det ekologiska budskapet och föreläser ofta på Naturskyddsföreningen.

LYMFMASSAGE, LYMFMASSAGE MED KOPPNING
Lärare: Bebe Gransten som driver Total Expansion.

SOCKRING
Utbildning på Pandhy's, Stockholm.

FRISKVÅRDSMASSÖR
Mellansveriges Massageskola: Etik - Anatomi - Fysiologi - Psykologi - Sjukdomslära - Praktisk massage - Behandlingsmetodik - Stretching på kroppens stora muskelgrupper

BASMEDICIN 1
Axelsons: Anatomi - Fysiologi - Sjukdomslära - Patologi

SEMIPERMANENT MASCARA
ACASIA: Combinal Semipermanent Mascara och permanent fransuppböjning.

TIDIGARE UTBILDNING OCH YRKE
Egenföretagare: Designxlnc Webbdesign - Utbildning Webbdesign - Frilansjournalist - Journalistutbildning.

Innehar F-skattsedel.