Vaksalagatan 41,
75331 Uppsala

018-4951515
0707-333853

Mån-Tor: 10-18
Fre: 9-16, Lör: 11-15

PANDHY'S™ SOCKERPASTA 

PANDHY'S™ prisbelönta sockerpasta är den senaste versionen av Cleopatras guld. Sockerpastan som är känd och använd i århundraden.

BOKA

PANDhY'S™ - safe cosmetics

Bortsett från det välkända faktum att socker gör att du lägger på dig extra kilon och förstör dina tänder, är det också ett förtrollande, naturmaterial, en utmärkt skönhetsprodukt. Socker kan användas i varianter för att erbjuda professionella, effektiva och behagliga salongsbehandlingar.

PANDHY'S™ sockerpasta är den senaste versionen av Cleopatras guld, sockerpastan som är känd och använd i århundraden. Produkten och användningsförfarandet har förädlats för att göra det lämpligt för salongsanvändning och säkerställa ett överlägset slutresultat. Det är så naturligt att du till och med kan äta det!

PANDHY'S™ är ett modernt, banbrytande varumärke som har lyckats genom att vara annorlunda och driva gränserna på skönhetsmarknaden. PANDHY'S™ kombinerar nya och gamla traditioner i en unik stil.

PANDHY'S™ har en världsomspännande närvaro i nästan 40 länder på 5 kontinenter och dess framgångar har blivit erkända genom att vinna många internationella utmärkelser:

  • Prix de l'innovation H.PIERANTONI Innovation Award 2006
  • Årets exportör 2013
  • Ungerska produktpriset (Magyar Termék Nagydíj)