sockring / hårborttagning intim

Bikini Touchup, Bikini Extended, Fransk, Brasiliansk eller Hollywood? Vad passar dig?

BOKA

BIKINI TOUCHUP

Idealisk för dig som ska sockra intim för första gången. Bikini Touchup är precis som namnet antyder, "putsa upp runt kanterna". Ett bra alternativ om du vill behålla saker så naturligt som möjligt men föredrar lite mer definition. Håret avlägsnas var som helst utanför troskanten - runt, ovanför låren och om det finns något hår ovanför troskanten.

BIKINI EXTENDED

Liksom som alternativet ovanför är Bikini Extended fortfarande trevligt "naturligt", men lite mer snyggt putsat ovanför troskanten och på sidorna. Detta kallas vanligtvis som en vanlig bikinilinje på de flesta salongmenyer. Du kan fortfarande ha trosor på när du har gör det här.

FRANSK

En Fransk sockring skiljer sig från tidigare stilar och liknar mer en Brasiliansk eftersom det mesta av håret tas bort från framsidan och sidorna, men mitten och baksidan lämnas kvar. Om du vill ha det lent och rent från hår, utan att känna dig för bar, är den franska vägen att gå. Formen av håret på framsidan är helt upp till dig, men landningsremsan är ett klassiskt alternativ. Andra populära former inkluderar en liten triangel eller ett frimärke. Berätta gärna vilken stil du föredrar.

BRASILIANSK

Den Brasilianska sockringen är en av de mest populära alternativen när det gäller att trimma busken. Skillnaden från den franska versionen är att när du gör en Brasiliansk så tar man bort håret från framsidan och sidorna av bikinilinjen, men också hela vägen under, runt och baksidan. (Just det, det betyder runt din rumpa). Om du vill känna dig helt slät och hårlös, gör en Brasiliansk. Precis som med en Fransk sockring, kan du även vid en Brasiliansk berätta vilken form du vill ha. Många väljer en landningsremsa, men ett annat populärt alternativ är Bermuda-triangeln. Det liknar en traditionell Bikini (med en snygg triangel av hår kvar) men minus fluffen på läpparna och rumpan.

HOLLYWOOD

Hollywood. Denna sockring lämnar dig utan hår. Du behåller ingenting, nada, zip, zero... Så var beredd att ta av dig trosorna och bli inte generad för att komma in i några yoga-ställningar så att terapeuten kan komma åt överallt. Kom ihåg, det är ingenting som hon inte har sett tidigare.