Love me Tender Ekocenter

Hej reader,

I våras klagade vi över att våren aldrig kom. Men sedan kom sommaren, och solen har varit framme sedan dess. Varmt, varmt, varmt! Denna sommar har det varit så mycket sol så jag tror de flesta av oss har längtat efter regn och svalkande vindar sista tiden. I skrivande stund så regnar och åskar det. Underbart!

Många svullnar upp när det är varmt. Lymfmassage kan hjälpa kroppen att göra sig av med överskottsvätska. Jag har många klienter som vittnar om hur skorna blir större, de känner sig smalare, huden blir slätare och de känner sig lättare i kroppen efter några behandlingar. En kvinna vittnade om att "jag kände mig precis som förut" (alltså innan hon fick ont i kroppen) efter en enda behandling.

Månadens erbjudande är en ny behandling som jag nu introducerar: Lymfmassage Ansikte. Du kan köpa enstaka behandling eller 5 x 25 minuter. 

Må väl,
Dragana

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

LYMFMASSAGE ANSIKTE 25 MIN

Varm handduk. Därefter lymfmassage för ansiktet. Avslut med ansiktskräm från Love me Tender Organics.

Ditt pris: 325 kr
Ord pris: 395 kr

BOKA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

PAKET YMFMASSAGE ANSIKTE 5 x 25 MIN

Paketpris för dig som vill upprepa behandlingen för bättre resultat. Varm handduk. Därefter lymfmassage för ansiktet. Avslut med ansiktskräm från Love me Tender Organics.

Ditt pris: 1500 kr
Ord pris: 1975 kr

BOKA

---

Erbjudandena i detta mail kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---

Som komplement i din vård av lymfsystemet kan du dricka Fortune Delight®, en örtdryck som stödjer kroppens naturliga utrensningsprocess. Även om du inte går på lymfmassage kan denna dryck vara ett gott tillskott i din vardag. Det kan blandas i varmt och kallt vatten. Inte bara hälsosamt men väldigt gott också! Finns i olika smaker.

FORTUNE DELIGHT®

Fortune Delight® är inte bara hackade växtdelar, det är en koncentrerad “växtsaft” från många speciellt formulerade örter, inklusive Camellia-extrakt (grönt te).

Fortune Delight® är en kombination av örter är baserad på en ursprunglig kinesisk formel som skapats för att hjälpa till att läka de inre skadorna som uppstod vid kampsport/striderna.

Fördelar

• Stöder kroppens naturliga reningsprocess.

• Hjälper till att avlägsna orenheter som lagras i fettcellerna.

• Fungerar på muskler, senor och ligament och hjälper njurarna att avlägsna gifter ur kroppen.

• Vårdar hela matsmältningssystemet

• Släcker törst - "våtare än vatten"

• Främjar absorberingen av näringen i livsmedel

• Är alkaliskt (basiskt)

• Innehåller antioxidanter för att bekämpa fria radikaler

• Balanserar kroppen med energi utan socker- eller koffein-"krasch".

• Fri från fett, socker, konserveringsmedel och konstgjorda sötningsmedel.

• Kan ersätta vatten, sportdryck, läsk och måltidsdrycker.

Huvudsakliga ingredienser:

Te-extrakt

Polyfenolkemikalierna i tebusken som är kända som katekiner hjälper kroppens naturliga rensningsprocess och tar bort fria radikaler från kroppen.

Krysantemumblomextrakt

Denna växt är en utmärkt källa till antioxidanter och innehåller väsentligta mineraler som t ex kalcium, magnesium, folat, järn natrium och kalium.

Jasminextrakt

Detta blomextrakt hjälper matsmältningen, metabolismen, blodcirkulationen och avlägsnar giftiga ämnen.

---

 

 

Den svalkande kroppskrämen Lymph Support Cream som återfuktar huden och med sina ingredienser kan öka lymfcirkulationen är ett härligt komplement i badrumsskåpet.

---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---
---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN