Love me Tender Ekocenter

Hej reader,

Semester, sol och fotbolls-VM!

Har du semester och är hemma så varför inte unna dig en behandling eller två? Love me Tender håller öppet hela sommaren.

Lymfmassage kan vara skönt att få, särskilt för dig som svullnar i värmen, men även för dig som vill ge lymfflödet en extra skjuts för att kicka igång kroppens reningsprocess. Ta del av månadens erbjudande nedan.
Det är härligt att värma sig i solen men huden kan bli torr av sol och bad så en återfuktande Moisture Boost kan vara välbehövlig. Du som är VIP-medlem kan boka denna behandling till rabatterat pris denna månad och då får du dessutom ett prov med dig hem på Face Cream Hyaluron från Love me Tender Organics.

Nu har jag tagit in Fortune Delight®, en örtdryck som stödjer kroppens naturliga utrensningsprocess. Läs mer nedan. Du som kommer på lymfmassage bjuds på denna dryck efter behandlingen.

Må väl,
Dragana

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

LYMFMASSAGE KROPP + ANSIKTE 90 MIN

Pris: 895 kr
Ord pris: 945 kr

BOKA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

MOISTURE BOOST 45 MIN

Ditt pris: 295 kr
Ord pris: 655 kr

BOKA

Inklusive ett prov av ansiktskrämen Face Cream Hyaluron från Love me Tender Organics.

Erbjudandena i detta mail gäller en gång för en person och kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

 

---

FORTUNE DELIGHT®

 

Fördelar

• Rensar kroppen med naturligt erhållna antioxidanter.

• Ger hälsosam fukt.

• Balanserar kroppen med energi utan socker- eller koffein-"krasch".

• Fri från fett, socker, konserveringsmedel och konstgjorda sötningsmedel.

• Ersätter vatten, sportdryck, läsk, måltidsdryck.

 

Huvudsakliga ingredienser:

Te-extrakt

Polyfenolkemikalierna i tebusken som är kända som katekiner hjälper kroppens naturliga rensningsprocess och tar bort fria radikaler från kroppen.

Krysantemumblomextrakt

Denna växt är en utmärkt källa till antioxidanter och innehåller väsentligta mineraler som t ex kalcium, magnesium, folat, järn natrium och kalium.

Jasminextrakt

Detta blomextrakt hjälper matsmältningen, metabolismen, blodcirkulationen och avlägsnar giftiga ämnen.

---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---
---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN