Love me Tender Ekocenter

Hej reader,

Den lät vänta på sig, men nu är den här, värmen. Kroppen mår så gott av värme och solljus. En del kan känna att de svullnar i värmen. Det beror på att hjärtat får pumpa ut mer blod för att försöka kyla ner kroppen. Är då lymfsystemet trögt så hinner det inte ta bort den extra vätskan som hjärtat pumpar ut. Till följd av detta svullnar man upp och kroppen börjar fylla på fettcellerna så att viktuppgång sker. Det här kan avhjälpas med lymfmassage.

Eftersom det är sol- och badmånader nu så får du rabatt på sockring av armhålor + bikinilinjen denna månad. Du som är VIP-medlem får även denna månad rabatt på lymfmassage 75 min med en liten bonus. Se nedan.

Det var lite problem med appen sista månaden men nu fungerar allt som det ska igen.

Må väl,
Dragana

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

SOCKRING ARMHÅLOR + BIKINI EXTENDED

Ditt pris: 450 kr
Ord pris: 585 kr

BOKA TID

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

LYMFMASSAGE 75 MIN

Ditt pris: 695 kr
Ord pris: 825 kr

BOKA

Om du bokar in Lymfmassage med koppning 75 min vid detta behandlingstillfälle så får du rabatt även på denna. Du betalar då 750 kr (ord pris 895 kr).

---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---

Bli VIP-medlem med förmåner hos Love me Tender

Erbjudandena i detta mail gäller en gång för en person och kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

FÖLJ LÄNKEN

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN