Love me Tender Ekocenter

Hej reader,

Äntligen sköna maj! Nu är det en riktig vårmånad vi har framför oss. Hoppas att solen behagar titta fram mycket denna månad.

Det är även Massagens Dag den 12 maj och det firar vi hela månaden med toppenerbjudanden för dig som gillar massage.

Om vädret tillåter blir det chans att bära kjol och shorts och för oss som inte vill ha lurviga ben eller hårväxt på andra ställen finns det hjälp : Sockring! Brukar du vaxa dig och tycker att det är en riktig pina så uppmuntrar jag dig verkligen att testa sockring. Läs mer om sockring här.

Må väl,
Dragana

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

KLASSISK MASSAGE 40 MIN

Passa på att ge rygg och nacke en skön release med klassisk massage.

Ditt pris: 395 kr
Ord pris: 550 kr

BOKA TID

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

LYMFMASSAGE 75 MIN

I samband med detta erbjudande får du 15% provrabattLove me Tender Organics Lymph Support Cream. Lymph Support Cream är en terapeutisk kräm med ingredienser som verkar stimulerande för lymf- och blodcirkulationen vilket kan vara till hjälp vid ödem, svullnader och tillfälliga vätskeansamlingar samt åderbråck. 

Ditt pris: 695 kr
Ord pris: 825 kr

BOKA

---

Det har varit lite problem med appen senaste tiden. Just nu ligger den under uppdatering med buggfixar så förhoppningsvis kommer du snart få notiser där igen.

---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---

Bli VIP-medlem med förmåner hos Love me Tender

Erbjudandena i detta mail gäller en gång för en person och kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

FÖLJ LÄNKEN

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN