Love me Tender Ekocenter

Hej reader,

Äntligen april! Snart kan vi slänga vinterkläderna och vi får hoppa mellan vattenpölarna. Det blir vårbaler och vårgasquer i Uppsala. Ja, nu är det vår.

Hela april är det kampanj på lymfmassage med koppning. VIP-medlem kan denna månad boka in Eko Classic till ett förmånligt pris.  

Påsken nalkas och varje dag fram till skärtorsdag får du en liten present.

Vita tisdagen: Valfri klassisk massage 30% rabatt.
Dymmelonsdagen: Valfritt område sockring 20% rabatt.
Skärtorsdagen: Dags att fylla påskägget. 20% rabatt på hela sortimentet i butiken.

Du vet väl om att du får fler erbjudanden i appen? Länk för att ladda ner längst ner i mailet.

Må väl,
Dragana

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

LYMFMASSAGE MED KOPPNING 75 MIN

Lymfmassage med koppning förbättrar lymfflödet och kan hjälpa dig som har som har svullnad, smärta, domningar eller trötthetssyndrom. Dessutom reduceras celluliter , fettförbränningen ökar och huden blir slätare och fastare. Läs mer: http://lovemetender.se/behandlingar/om-lymfmassage

Ditt pris: 695 kr
Ord pris: 895 kr

BOKA TID

Det är rekommenderat att du ska ha fått lymfmassage någon gång tidigare när du bokar lymfmassage med koppning. Kontraindikationer: Om du är gravid eller äter blodförtunnande är det inte lämpligt med koppning.

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

EKO CLASSIC 45 MIN

Rengöring, peeling och massage av ansikte, dekolletage, axlar, överarmar och nacke. Näringsrik ansiktsmask och fuktkräm.

Ditt pris: 450 kr
Ord pris: 550 kr

BOKA

---

Annorlunda påskägg

Varför inte skippa sötsakerna och lägga ner lite lyxig hudvård från naturen i ägget istället?Kom in och handla under skärtorsdagen så får du 20% på hela sortimentet.
Gäller ej redan rabatterade produkter.

BOKA TID FÖR ATT HANDLA

FÖRETAG FLYTTAR IN

I april kommer Vickydeluxe Afro-Salong in med sin verksamhet. Där kan du göra hårförlängning, flätor, dreadlocks med mera.

---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---

Bli VIP-medlem med förmåner hos Love me Tender

Erbjudandena i detta mail gäller en gång för en person och kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN