Love me Tender Ekocenter

Hej reader,

Mars månad och bland de kallaste dagarna vi har haft i vinter. Våren låter vänta på sig, men vi har fått se lite mer av solen i alla fall, även om det har varit kallt.

Har du problem med torr hud så här års så kan jag varmt rekommendera kroppskrämen Kind 2 Skin Deep Moist. Den är djupt återfuktande och doftar underbart exotiskt. Passar även känslig hud med klåda. Finns att köpa i butiken och webshoppen.

Med anledning av att Love me Tender Organics nu börjar få återförsäljare i andra delar av Sverige så firar vi med att ge dig 30% rabatt när du köper ett helt kit med Probio Cleansing Cream, Probio Face Cream Repair och Probio Essential Serum. Du som är VIP-medlem kan denna månad boka lymfmassage 75 minuter rabatterat samt med en liten bonus. Mer information nedan.

Må väl,
Dragana

---

FÖRETAG FLYTTAR IN

I mars flyttar Zylinabeauty in i Love me Tender Ekocenters lokaler. De gör fillers med hyaluronsyra som är ett kroppseget ämne.

I april kommer Vickydeluxe Afro-Salong in med sin verksamhet. Där kan du göra hårförlängning, flätor, dreadlocks med mera.

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

30% PÅ PROBIO HUDVÅRDSKIT

Probio Cleansing Cream + Probio Face Cream Repair + Probio Essential Serum
Obs! Gäller endast dessa tre produkter tillsammans.

Ord pris 1073 kr
Ditt pris 751 kr

BOKA TID FÖR ATT HANDLA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

LYMFMASSAGE 75 MIN

Lymfmassage med en extra bonus. I slutet av behandlingen blir du insmord med Bodyline Lymph Support Cream som ökar lymf- och blodcirkulationen.

Ord pris 825 kr
Ditt pris 725 kr

BOKA

NYINKOMMET!

KIND 2 SKIN
Face Cream Hyaluron

Storsäljaren är åter i lager i ny fin förpackning! En underbar ansiktskräm med kompakt fukt för torrisar.

---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---

Bli VIP-medlem med förmåner hos Love me Tender

Erbjudandena i detta mail gäller en gång för en person och kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN