Love me Tender Ekocenter

Hej reader,

GPDR är en ny dataskyddslag som börjar gälla den 25 maj inom EU.
Den ersätter den svenska personuppgiftslagen (PUL). Den nya lagen innebär att vi behöver få en bekräftelse på att du samtycker till att Love me Tender lagrar uppgifter om dig. Det är viktigt att du gör ett aktivt val. Om du aktivt vill avregistrera dig kan du använda länken "Avsluta prenumeration" som finns längst ner.


NYHETSBREV

Love me Tender ansvarar för hanteringen av personuppgifter gällande namn och emailadress. Dessa används för att skicka ut erbjudanden och uppdateringar från Love me Tender och lämnas aldrig ut till tredjepart. Du kan när som helst klicka på länken "Avsluta prenumeration" längst ner i mailutskicken för att avsluta sin prenumeration.

BOKNING (BOKADIREKT.SE)

Love me Tender använder bokningstjänsten bokadirekt.se för att du som kund ska boka tjänster på ett smidigt sätt. Kontaktuppgifterna sparas för att du som kund ska kunna göra återkommande bokningar på ett enkelt sätt. Du kan själv när som helst uppdatera dina uppgifter eller avregistrera dig från bokadirekt.se genom att logga in på ditt konto och klicka på inställningar.

---

"Love me Tender Ekocenter strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---

Bli VIP-medlem med förmåner hos Love me Tender

Erbjudandena i detta mail gäller en gång för en person och kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN