Love me Tender Ekocenter

Hej reader,

Nu nalkas våren men det är fortfarande lite snö, tö, slask och mörkt.

Huden kan bli lite torr och livlös den här årstiden och därför har jag ett kanonerbjudande till dig som vill återfukta huden och få lite mer lyster: En kur på tre gånger Moisture Boost.

Den här månaden är det dessutom Alla Hjärtans Dag. Du som är VIP-medlem och bokar en behandling denna månad för minst 500 kr får köpa ett presentkort till 20% rabatt.

Må väl,
Dragana

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

KUR: 3 x MOISTURE BOOST

Köp en kur på 3 x Moisture Boost. En återfuktande behandling som återfuktar, stramar upp och ger lyster. En gång i veckan rekommenderas.

Ord pris 1650 kr
Ditt pris 1350 kr

BOKA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

20% PÅ PRESENTKORT

Vid köp av en behandling för minst 500 kr

Ge dig själv en skön massage eller välgörande ansiktsbehandling för minst 500 kr så får du köpa ett presentkort på valfri behandling eller valfritt belopp till 20% rabatt. Gäller när du köper presentkortet i samband med din behandling.

BOKA

---

25% på Probio Essential Serum och Face Care Repair

Butiken är öppen mån-tors kl 12.00-13.00 samt andra tider i mån av tid. Du kan även boka tid för att handla.

Erbjudandet gäller hela januari. 

---

"Love me Tender Ekocenter strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---

Bli VIP-medlem med förmåner hos Love me Tender

Erbjudandena i detta mail gäller en gång för en person och kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN