Love me Tender Ekocenter

Hej reader,

Snön låter vänta på sig men det gör inte julen. Här är ett liten julhälsning och påminnelse om att du kan köpa presentkort fram till julafton.

---

HAR DU IDÉTORKA OCH FUNDERAR PÅ EN BRA JULKLAPP?

Den bästa julklappen man kan ge är något man väldigt gärna vill ha själv. Vem vill inte ha en en avkopplande ansiktsbehandling eller välgörande massage? Något alla uppskattar men inte alltid unnar sig. Ge bort egentid till någon som du vill skämma bort lite extra.

---

PRESENTKORT

Köp presentkort online ända fram till julafton. Du skriver ut det direkt hemma. Imorgon torsdag är det öppet mellan 11.30-13.00 i butiken för dig som vill komma in och köpa ett presentkort i kuvert eller ekologisk naturkosmetik.

Fram till den 22 dec kan du även boka tid för att handla.

Jag vill också passa på att önska dig en trevlig julhelg! Det finns fortfarande några tider kvar för behandlingar i mellandagarna.

Må väl!
Dragana

---

"Love me Tender Ekocenter strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---

Bli VIP-medlem med förmåner hos Love me Tender

'Erbjudandena i detta mail gäller en gång för en person och kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN