Love me Tender Ekocenter

Hej reader,

Äntligen november! Och äntligen nyhetsbrev. Det har blivit lite försenat på grund av allt ståhej runt renoveringen av lokalen. Under oktober har det varit lite stökigt men nu börjar det roliga med inredningen och att göra fint. Jag flyttar Love me Tender en trappa ner och Maritas Fotvård flyttar in i mitt gamla rum.

Två nya massörer har flyttat in. Det är Anders Säll som driver AoO Massage och Helena Boaseus Reineck som driver Helenas Friskvårdsmassage. Boka här.

Inom kort kommer butiken vara öppen fasta tider så att det blir lättare att komma in och handla. Utöver det kommer du även i fortsättningen kunna boka tid för att handla. Mer om det längre fram.

I slutet av november/början på december kommer vi ha en liten invigning. Ett extra nyhetsbrev kommer ut om detta. Håll även utkik på Facebook!

Välkommen till Love me Tender Ekocenter!
Dragana

---

Lymfkrämen finns nu att köpa!

Body Line Support Cream finns nu att köpa hos Love me Tender Ekocenter och i webshoppen. Den har även bra återfuktande egenskaper så när du smörjer in dig efter duschen i lymfans riktning så blir huden riktigt återfuktad.

Lymph Support Cream innehåller ingredienser som verkar stimulerande för lymf- och blodcirkulationen vilket kan vara till hjälp vid ödem, svullander och tillfälliga vätskeansamlingar samt åderbråck. De kan även underlätta nedbrytningen av fett vilket i sin tur bidrar till reducering av celluliter. Använd krämen i din egenvård av
lymfsystemet och som fuktkräm. 

Och så har vi en annan nykomling till familjen Kind 2 Skin, nämligen Deep Moist Body Lotion som är en djupt återfuktande kroppskräm. Har du torr hud så är det verkligen värt att testa denna.

---

"Love me Tender Ekocenter strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

ANSIKTSBEHANDLING

MOISTURE BOOST

Där dags att ge huden en liten fuktboost inför vintern. Den här månaden kan du boka den populära ansiktsbehandlingen Love me Tender Moisture Boost till ett kanonpris. 

BOKA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

ANSIKTSBEHANDLING

MOISTURE BOOST MED DEKOLLETAGE

Som VIP-medlem kan du denna månad testa en ny behandling hos Love me Tender. Det är en förlängning av Moisture Boost där du även får rengöring och massage av dekolletage samt den återfuktande krämen Kind 2 Skin Deep Moist till dekolletaget.

BOKA

---

Bli VIP-medlem med förmåner hos Love me Tender

Erbjudandena i detta mail gäller en gång för en person och kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN