Hej reader,

Love me Tender Ekocenter

För exakt tre år sedan startade jag Love me Tender på Kungsgatan för att i februari 2015 flytta in på Vaksalagatan 41. Nu har jag köpt lokalen på Vaksalagatan 41 och ombildat till Love me Tender Ekocenter AB. Maritas Fotvård blir kvar och vi öppnar dörrarna för fler branschkollegor. Vi går en spännande framtid till mötes! Det ska bli nyare, fräschare, mysigare! En oas för din kropp och själ.

En annan glädjande nyhet är att i oktober lanserar Love me Tender Organics två nya kroppskrämer: Kind 2 Skin Deep Moist Body Lotion som är djupt återfuktande och Support System Lymph Cream. Support System Lymph Cream innehåller bland annat grape och apelsin som stimulerar lymfsystemet. Du kan använda krämen i din egenvård av lymfsystemet och den kan vara till hjälp vid ödem, svullnader och tillfälliga vätskeansamlingar. Den har även bra återfuktande egenskaper så när du smörjer in dig efter duschen i lymfans riktning så blir huden riktigt återfuktad.

---

"Love me Tender Ekocenter strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

RENOVERINGSRABATT 10% PÅ

ALLA HUDVÅRDSPRODUKTER

Passa på att fylla upp ditt lager med hudvårdsprodukter under oktober månad!

BOKA TID FÖR ATT HANDLA

Gäller t o m 30 okt.

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

MASSAGE

KLASSISK, AVSLAPPNING, LYMFMASSAGE

20% HELA OKTOBER

BOKA

Ange kod [MASSAGE20] vid bokning.
OBS! Gäller ej lymfmassage med koppning.

Gäller t o m 30 okt.

---

Inte VIP-medlem än?

ANSÖK

---

Erbjudanden gäller en gång för en person och kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN

för dig - för djuren - för naturen