Hej reader,

Imorgon fredag 12 maj är det massagens dag och då kommer jag att annonsera ut ett specialerbjudande på Facebook. Men du som prenumererar på nyhetsbrevet kan tjuvstarta och ta del av erbjudandet redan idag. Du som har laddat ner appen får ytterligare ett förmånligt erbjudande. Om du inte har laddat ner den så gör det idag. Länk finns längst ner i brevet.

ERBJUDANDE

Du får 30% rabatt på valfri massagebehandling när du genomför en bokning den 11:e eller 12:e maj (behandlingen kan ske när som helst längre fram).
Ange kod MASSAGENSDAG-30 vid bokning. Rabatten dras av på plats.

Gäller dessa massagebehandlingar:

- Klassisk massage
- Taktil massage
- Lymfmassage
- Lymfmassage med koppning (gäller dig som redan har fått vanlig lymfmassage någon gång)

OBS! Gäller ett tillfälle för en person men det går bra att köpa ett presentkort med rabatten om du vill dela med dig till någon du vill ge lite extra kärlek. Presentkort med rabatt kan inhandlas på salongen, inte på internet.

Du har väl inte missat att du nu kan boka lymfmassage med koppning? Mycket goda resultat när du går minst 1-2 ggr/vecka. Läs mer om behandlingen nedan.

---

Vad är fibroser/celluliter?

Celluliter är samma sak som fibroser: En förtätning i fettväven och det bildas när bindväv, hud och slaggprodukter växer ihop och blir som en hård kaka. De kan ofta göra ont och kännas ömma vid beröring. Hos oss kvinnor sitter fibroserna i nacken (tjurnacke), runt vrister och knän, ridbyxlår, gäddhänget på överarmen, solarplexus, och vid gamla skador och ärr. Det är en missuppfattning att celluliter är kopplat till fetma. Många människor som har en genomsnittlig vikt eller till och med är underviktiga kan lida av celluliter. På bilden ser du en normal hud och en hud med fibroser. Fibroser går att lösa upp med lymfmassage. 

Hur bildas fibroser?

Huden behöver syre för att förnya sig och hålla sig frisk. Blodet transporterar syre och ju äldre vi blir desto svårare blir det att syresätta huden. En dåligt syresatt hud är första steget mot hudens åldrande samt är grogrunden för fibroser/celluliter. Förtätad bindväv tillsammans med dålig blodcirkulation och dålig cirkulation i lymfsystemet bidrar till att kroppen bildar så kallade celluliter.

Hur blir man av med fibroser?

Genom att använda koppning i samband med lymfmassagen kan man arbeta djupare och får större effekt. Undertrycket i koppan drar till sig vätskor och tillströmningen av blod ökar. När tillförseln av blod ökar så förbättras kroppens förutsättningar att läka sig själv och hjälper lymfsystemet att göra sig av med en större mängd slaggprodukter.

OBS! Det är viktigt med extra vattenintag efter lymfmassagen eftersom utsöndringen av gifter i kroppen ökar för att sedan forslas ut via urinen.

Effekten med koppning och lymfmassage ökar vid en god och nyttig kosthållning samt god konditionsträning och bidrar till att resultatet blir bestående.

Du ska ha gått på lymfmassage utan koppning minst en gång innan du bokar in med koppning.

---

FÖRDELAR MED KOPPNING

• Blodcirkulationen ökar (ökar syretillförsel)

• Ökar lymfflödet

• Utrensningsprocessen ökar

• Musklerna slappnar av

• Huden vitaliseras

• Svullnader minskar

• Huden stramas upp

• Ärrbildningar minskar

• Huden renas

---

Inte VIP-medlem än?
ANSÖK 

Erbjudanden kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN

för dig - för djuren - för naturen