Hej reader,

Nu har du chansen att boka en behandling lymfmassage med koppning till 40% rabatt. Med koppningen blir lymfmassagen effektivare och vi får ett snabbare resultat.

OBS! Gäller dig som redan har fått lymfmassage tidigare och vet själv hur mycket du klarar eftersom det här går djupare och kan göra lite ont om du har mycket stagnationer i lymfan.

Även du som inte har fått lymfmassage tidigare kan ta del av erbjudandet men då måste du först boka en vanlig lymfmassage på minst 60 min. Är du osäker? Kontakta mig för rådfrågning.

Ange KOPPNING40 i meddelandet vid bokning.

Boka 75 min
525 kr (ord pris 875 kr)

Boka 90 min
585 kr (ord pris 975 kr)

Kontraindikationer
Om du är gravid eller äter blodförtunnande är det inte lämpligt med koppning.

---

Huden behöver syre för att förnya sig och hålla sig frisk. Blodet transporterar syre och ju äldre vi blir desto svårare blir det att syresätta huden. En dåligt syresatt hud är första steget mot hudens åldrande samt är grogrunden för fibroser/celluliter.

Genom att använda koppning i samband med lymfmassagen kan man arbeta djupare och får större effekt. Undertrycket i koppan drar till sig vätskor och tillströmningen av blod ökar. När tillförseln av blod ökar så förbättras kroppens förutsättningar att läka sig själv och hjälper lymfsystemet att göra sig av med en större mängd slaggprodukter.

Effekten med koppning och lymfmassage ökar vid en god och nyttig kosthållning samt god konditionsträning. Det är viktigt med extra vattenintag eftersom utsöndringen av gifter i kroppen ökar.

---

FÖRDELAR MED KOPPNING

• Blodcirkulationen ökar (ökar syretillförsel)

• Musklerna slappnar av

• Huden vitaliseras

• Svullnader minskar

• Huden stramas upp

• Ärrbildningar minskar

• Huden renas

---

Inte VIP-medlem än?
ANSÖK 

Erbjudanden kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN

för dig - för djuren - för naturen