Hej reader,

Våren är på väg! Passa på att ge ditt ansikte lite extra omsorg efter vintern. Denna månad kan du boka Eko Classic till rabatterat pris. Du som är VIP-medlem får en värdecheck på 100 kr. Scrolla ner för att se erbjudandena.

Snart är det påsk. Håll utkik efter Love me Tenders påsktävling på Facebook under kommande vecka.

Ta hand om dig,
Dragana

---

NY PRODUKT FRÅN LOVE ME TENDER ORGANICS!

Kind 2 Skin Rosewater Moist är ett djupt återfuktande ansiktsvatten som doftar underbart och dessutom har fantastiska egenskaper:

• Återfuktande

• Sammandragande

• Antiseptisk

• Antiinflammatorisk

• Lugnande

• Läkande

Rosewater Moist innehåller till största delen rent rosenblomsvatten samt en naturlig fuktbindare och passar alla hudtyper, även känslig. Rosewater Moist passar utmärkt som antiage/ageprotect och jämnar ut mörka fläckar, bristningar och rynkor.

Tips! Har du torra eller trötta ögon så badda ögonen med Rosewater Moist eller fukta bomullsrondeller Rosewater Moist och lägg på ögonen i några minuter.

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

EKO CLASSIC 50 MIN

DITT PRIS

495 kr

Ord pris: 645 kr.

Boka nu!

Rengöring, peeling och massage av ansikte, dekolletage, axlar, överarmar och nacke. Näringsrik ansiktsmask och fuktkräm.

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

VÄRDECHECK 100 KR

Du som är VIP-medlem och bokar in en behandling i april får en värdecheck på 100 kr i samband med behandlingen. Använd den själv eller ge bort till någon.

Boka nu!

Inte VIP-medlem än?
Ansök 

Erbjudanden kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN

för dig - för djuren - för naturen