Hej reader,

Tack för det här året! Vissa firar jul andra firar inte jul men jag hoppas att den här julhelgen har varit bra för dig. Så här i slutet på året så tänker man ofta tillbaka på det som har varit och vad man vill ändra på till nästa år. Många ser det nya året som en nystart. Min önskan för dig är att du ska lyckas med allt som du företar dig under kommande år.

I början av året lanserar Love me Tender Organics fyra nya produkter:

ProBio Cleansing Cream, ProBio Rose Water Hyaluron, ProBio Serum, ProBio Face Cream.

ProBio är serien som uppfyller alla kriterier för att skapa en stark, vital hud som kan stå emot ålderstecken. ProBio innehåller naturliga oljor från havtorn och havre. Tillsammans med ämnen som probiotika* och beta-glukan som är helt nytt inom hudvårdsforskningen stärker ProBio din hud genom att balansera huden och bidra att hudcellerna ökar kraftigt och immunförsvaret stärks. Beta-glukan befrämjar sårläkning, ökar kollagenproduktionen och verkar vitaliserande för huden samt har anti-irriterande och anti-inflammatoriska egenskaper. Probiotikan stärker skyddsbarriären i huden och balanserar mikrofloran vilket lämpar sig mycket bra för personer med känslig hud.

Produkterna passar alla och speciellt dig som har torr och känslig hud (som ofta ökar med åldern), men även för dig som vill få en friskare hud och förebygga ålderstecken.

*Probiotika är goda bakterier som ankrar sig fast vid huden för att hindra dåliga bakterier att fästa sig. De probiotiska bakterierna bidrar bland annat till att stärka hudbarriären, korrigera obalansen och hålla tillbaka åldringsprocessen.

ProBio beräknas finnas på salongen i januari.

---

Erbjudande Januari

Bryn- och fransfärg 100 kr rabatt

Nu har jag äntligen hittat en frans- och brynfärg som är skonsamt. Det är ett tvåstegssystem som är baserat på växtextrakt. I januari får du 20% rabatt på frans- och brynfärg. Plockning av ögonbryn ingår kostnadsfritt vid önskemål.

BOKA

---

VIP Januari

Börja året med att städa kroppen!

Lymfmassage 60 min x 3
1500 kr (ord pris 2000 kr)

BOKA

Prisjusteringar

I årsskiftet kommer det att bli vissa prisjusteringar. Bland annat kommer lymfbehandlingarna kunna köpas i paket på tre behandlingar där man kan man kombinera efter behov. I februari/mars kommer en ny behandling, koppning, som kan användas i anslutning till lymfmassagen för bättre resultat.

Nu går vi in i 2017 och ser fram emot ett bra år med god hälsa.

Gott slut och Gott Nytt År!
Dragana

---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN

för dig - för djuren - för naturen