Hej reader,

Härliga oktober står på tur. Månaden då rosa bandet syns överallt och allt blir rosa till stöd för cancerfonden. Men att stödja forskning för cancer genom att sälja sötsaker i rosa förpackningar eller rosa skönhetsprodukter som innehåller cancerogena ämnen är inget som Love me Tender står för. Kroppen är fenomenal på att läka sig själv om den bara får rätt byggstenar, nämligen kost som den kan använda för att läka, bygga upp och skydda celler. Att dessutom använda människovänliga, miljövänliga och djurvänliga hudvårdsprodukter och övrig kosmetik är viktigare än någonsin. Därför stöder Love me Tender Kostfonden. Läs mer om Kostfonden här.

---

Låt oktober bli en grön månad

Stöd forskning angående hur vi med kosten kan påverkan på hälsan och motverka sjukdomar som bland annat cancertyp 1-diabetestyp 2-diabeteshjärt-kärlsjukdomardemensPolycystiskt ovariesyndrom (PCOS)akneIBSinflammatoriska tarmsjukdomarautismgikt och Adhd.

10 kr går till Kostfonden vid köp av produkter från Love me Tender Organics

Passa på att köpa både rengöring och fuktkräm till rabatterat pris så gör du en hälsovinst samtidigt som du stödjer Kostfonden.

Valfri Cleansing Oil + Face Cream Hyaluron

655 kr (ord pris 694 kr).

Boka tid för att handla på salongen

---

Erbjudande Oktober

Lymfan är enormt viktigt för ett fungerande immunförsvar. Dessutom är det en hjälp för kvinnor som har opererat sig för bröstcancer då lymfkörtlar i armhålan tas bort. Med hjälp av lymfmassage kan man då hjälpa lymfvätskan att hitta nya lymfkärlsförbindelser. Men du behöver inte vara sjuk för att få lymfmassage. Vi kan alla behöva städa kroppen ibland. Hela oktober har du rabatt på följande behandlingar:

Lymfmassage 50 min

Pris: 495 kr
(ord pris 585 kr)

Lymfmassage 70 min

Pris: 695 kr
(ord pris 815 kr)

Lymfmassage 90 min

Pris: 795 kr
(ord pris 945 kr)

BOKA

---

VIP-erbjudande

Under oktober månad kan du som är VIP-medlem köpa ett lymfpaket till ett väldigt förmånligt pris.

Lymfmassage 5x70 min

Pris: 3375 kr
(ord pris 4375 kr)

 Är du inte VIP-medlem än? Registrera dig här.

---

Erbjudanden direkt i appen

För att ta del av erbjudanden utöver det vanliga, kolla appen.

---

Må väl!
Dragana

Observera att erbjudanden nyttjas separat och inte kan kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN

för dig - för djuren - för naturen