Hej reader,

I år har vi haft en fin sommar, hoppas du har haft tid att njuta av den. Vi går mot sensommar och det är dags för mig att ta semester. Mellan den 9-21 augusti har Love me Tender semesterstängt.

---

Månadens erbjudande

Den här månaden kan du passa på att ladda upp rengöring och återfukting till din hud. Du får nämligen ett bra pris när du köper Coconut Kiss Cleansing Oil och Face Cream Hyaluron tillsammans.

495 kr (ord pris 538 kr)

 ----------------------

Fukt + Fett = Sant

Love me Tender Organics® första hudvårdsserie Coconut Kiss består av Cleansing Oil och Face Cream Hyaluron. Det är en perfekt kombination som balanserar fukt och fett för din hud. 

Coconut Kiss Cleansing Oil passar både torr och fet hud, innehåller näring och essentiella fettsyror. Den är antiseptisk, talgbalanserande samt lugnande för huden.

Coconut Kiss Face Cream Hyaluron är en återfuktande ansiktskräm där fuktbasen består av Aloe Vera istället för vatten. Tillsammans med hyaluronsyran blir krämen djupt återfuktande.

Anpassa krämen efter din huds behov. Om du känner att du vill ha krämen lite fetare så kan du blanda den med några droppar Cleansing Oil. På det sättet har du alltid en kräm som passar din hudstatus.

Läs mer om fettfattig/fuktfattig hud.

---

Erbjudanden direkt i appen

För att ta del av speciella erbjudanden denna månad, kolla appen. Denna vecka 20% på massage (klassisk, avslappning, lymfmassage). Ladda ner appen för att få koden.

---

Må väl och ha en trevlig fortsatt sommar!
Dragana

Observera att erbjudanden nyttjas separat och inte kan kombineras med andra rabatter eller erbjudanden.

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN

för dig - för djuren - för naturen