Hej reader,

Sommar, sommar, sommar!

Förbered dig för sommaren genom att ge din hud en riktig fuktboost efter vintern. En ny behandling introduceras i maj. En riktig återfuktare som förebeder din hud för sol och bad. Hur vet du om du har torr hud? Några tecken är:

• Det stramar efter ansiktsrengöring.

• Fet T-zon under dagen.

• Hårda pormaskar som inte går att klämma.

Enligt min erfarenhet så skulle säga att ungefär 90% av de jag träffar har torr hud, ofta på grund av uttorkande produkter. Det är lätt avhjälpt med bra produkter som innehåller rätt fett-/fuktbalans och mycket näring. Något som bidrar till uttorkning av din hud är t ex silikoner och mineralolja (finns i de flesta konventionella produkterna på marknaden idag). 

Längst ner på sidan hittar du en värdecheck på 50 kronor som du kan använda i samband med sockring.

---

Månadens erbjudande

Eko Deep Moisture - fuktboost för torrisar (50 min)

Deep Moisture är en djupt återfuktande kur för att återställa fukt- och fettbalansen i huden. Här ingår rengöring av ansikte med 100% ekologiska oljor, skonsam peeling, djuprengörande varmt örtomslag (lugnande) samt en lång ansiktsmassage med en specialkombination av olja och fuktkräm. Märkbart resultat på en gång!

Pris: 545 kr

(ord pris 645 kr)

BOKA

Månadens VIP-erbjudande

Eko Deep Moisture 490 kr + 10% på Blommor & Blåbär

Du som är VIP-medlem får ytterligare rabatt på Deep Moisture samt 10% rabatt på hudvårdsserien Blommor & Blåbär i samband med din ansiktsbehandling. Blommor & Blåbär är djupt återfuktande och finns som ansiktskräm, ansiktsserum samt ansiktsvatten. Passar alla.

BOKA

Carpe Diem!
Dragana

---

 SKRIV UT OCH TA MED!

---

ekologiskt - 100% naturligt

för dig - för djuren - för naturen