Hej reader,

Den här månaden kommer jag att introducera en helt ny metod för att ta bort oönskad hårväxt på kroppen. Metoden liknar vaxning men är mycket skonsammare och naturligtvis 100% naturlig.

Månadens erbjudande

Månadens erbjudande kommer att starta i mitten av denna månad. Men håll ut! Från och med den 16 mars kommer du att kunna sockra dig hos Love me Tender till introduktionspriser. För dig som brukar vaxa dig till våren är det här ett ypperligt tillfälle att testa den nya metoden för att bli hårfri, mjuk och len med. Mer om det i ett extra nyhetsbrev som kommer i början på vecka 10. Håll utkik!

Månadens VIP-erbjudande

Möt våren med en djuprengöring av ansikte och dekolletage åtföljt av massage och en näringsrik ansiktsmask. Boka en Eko Pure så får du med dig en liten flaska av Love me Tender Organics Cleansing Oil med dig hem (värde 45 kr).

Boka här!

---

Om Sockring

Sockring är inte en ny metod. Det har ingenting med vaxning att göra utan här används 100% naturlig sockerpasta för att dra bort hårstråna med hårets växtriktning. Det är allergivänligt och lämpligt för alla.

Sockring har använts sedan Kleopatras tid i det antika Egypten. Att ha en mjuk, hårfri hud var länge standard för skönhet och de egyptiska kvinnorna skapade egna hårborttagningsmetoder genom att blanda olja och honung för att ta bort oönskad hårväxt med roten. Även i Mellanöstern, Nordafrika och Fjärran Östern utförs hårborttagning med sockringsmetoden. Nu tar Love me Tender in tekniken för att du ska kunna få en ännu skonsammare hårborttagning.

Jag rekommenderar sockring istället för vaxning för att:

- sockerpastan innehåller 100 % naturliga ingredienser
- bakterier överlever inte i socker
- sockerpastan anpassar sig till din kroppstemperatur och fastnar inte på levande hudceller
- för regelbunda kunder fungerar tekniken även vid 2-3 mm långa hårstrån
- man extraherar hår i början av tillväxtfasen och i växtriktningen
- risken är minimal för avbrutna och inåtväxande hårstrån
- torra och döda hudceller avlägsnas
- passar både män och kvinnor, även ungdomar och äldre
- huden är alltid ren och slät efter behandlingen
- det är inte bara hårborttagning utan peeling och massage samtidigt

Läs mer...

Ha en skön mars!
Dragana

---

ekologiskt - 100% naturligt

för dig - för djuren - för naturen