Hej reader,

I februari har Love me Tender funnits på Vaksalagatan 41 i ett år. Jag vill passa på att tacka dig för att du har varit med under den här tiden och hoppas att du kommer vara med i framtiden också.

---
Sanctum Moisture Replenish

Erbjudande Februari

Vid bokning av Eko Pure får du med dig en näringsrik ansiktskräm, Sanctum Moisture replenish (5 ml). Den är ekologisk och rik på E-vitamin som ger en perfekt fukt-/fettbalans till huden. Lämplig för normal, känslig och/eller obalanserad hud.

---

Alla Hjärtans Dag

Ge bort ett presentkort och få en värdecheck. Vid köp av ett presentkort så får du själv en värdecheck på 50 kr* att utnyttja när du bokar en behandling åt dig själv. 

*Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Erbjudandet gäller t o m 14 februari.

---

VIP-erbjudande

VIP-medlemmar får den här månaden en riktig fuktboostbehandling efter vintern.

Vid bokning av Eko Kur Torr hud bjuder jag på handmassage samt en återfuktande handinpackning (+ 15 min).

Pris: 415 kr (ord pris 585 kr)

---

Våra barn ärver våra val

Min vision genom Love me Tender är att du ska ha en frisk hud genom god hälsa och för bra miljö. Varje dag använder vi åtminstone tvål och tandkräm och de flesta även duschgel, hårschampo, balsam, ansiktsrengöring, ansiktskräm, smink, sminkborttagning osv. För den intresserade så skrev jag ett inlägg om det här 2014: Cocktaileffekten

Den dagen du väljer att ge dig själv en massage eller skönhetsbehandling så välj en terapeut som använder uteslutande naturliga och ekologiska produkter. Du gör dig själv och din hälsa en tjänst samtidigt som miljön inte blir belastad och dina barn ärver en bättre framtid.

Må gott,
Dragana