Hej reader

Nu har förstaadvent-myset passerat och vi siktar mot julen. Den här tiden kan vara stressande för många men tänk istället på att ta det lugnt och njuta. Kanske koppla upp på Spotify och lyssna på rogivande spamusik ibland.

Vill du ge en klapp som bringar gott så är det alltid uppskattat med väldoftande mjukgörande hudvårdskrämer eller varför inte en måbra-klapp i form av presentkort. Alla hudvårdsprodukter hos Love me Tender är så klart 100% naturliga, ekologiska och vegan.

I årsskiftet kommer behandlingsmenyn att uppdateras. Redan nu i december tjuvstartar jag med en behandling som endast VIP-medlemmar kan ta del av. Den passar alldeles utmärkt under den här årstiden när huden får utstå mycket påfrestningar. Lämplig även för dig med svag hud eller som har exempelvis psoriasis, eksem, rosacea.

---

VIP-erbjudande December

Stärkande Kur: Manuka & Probiotika

30 min

En kur som innehåller probiotika och prebiotika för att bygga upp och stärka huden. Rengöring med ekologiska oljor och honung, skonsam peeling, djuprengörande varmt örtomslag. Lugnande och stärkande ansiktsmask med probiotiska och prebiotiska egenskaper samt återfuktande ansiktskräm. I den här kuren ingår bland annat manukahonoung*.

Kuren finns inte under Behandlingar på hemsidan. Den är helt ny och kommer introduceras i januari. Det här är en försmak för VIP-medlemmar.

*Studier visar att Manukahonung (som härstammar från Nya Zeeland) är effektivt vid hudproblem som eksem, akne och psoriasis. Honungen absorberar fukt, påskyndar läkning och förhindrar ärrbildning.

425 kr (ord pris 495 kr)

Är du inte VIP-medlem än så kan du registrera dig här.

Må väl,
Dragana

---