Hösten är äntligen här! Varje årstid har sin charm. Det blir mörkare och kallare och vi passar på att ta hand om oss lite extra. Vad passar bättre än att ge sig själv en avkopplande stund för att blir riktigt ompysslad. Jag har nu lagt en värmefilt på behandlingssängen för att du ska ha det extra varmt och skönt.

Eller ge bort som presentkort till någon du tycker om.

VIP-medlem

VIP-medlemmar som i oktober bokar ansiktsbehandlingen Eko Kur + Ansiktsmassage (45 min) får även ryggmassage i 20 minuter helt utan kostnad!

Pris: 550 kr
Ord pris: 900 kr

Är du inte medlem än så kan du registrera dig här. Du får då ta del av detta erbjudande.

---

Värva en vän - få 25% rabatt

Boka behandling för dig och en vän så får ni båda 25% rabatt på valfri behandling*. Ni behöver inte beställa tid vid samma tillfälle**. Boka behandling för dig och två vänner så får ni alla tre 50% på valfri behandling. (Du kan endast göra detta en gång och då väljer du om du vill boka in en eller två vänner.) Gäller hela oktober månad.

  * Gäller ej redan rabatterade priser, paketpriser eller vaxning.
** För att rabatten ska gälla kan behandlingen ej avbokas. Ombokning går bra. Det går också bra att boka annan vän om den tilltänkta inte kan.

---

Love me Tender Coconut Kiss

En rengöringsolja för normal, torr, fet samt blandhy. Innehåller hampfröolja, solrosolja, rapsolja samt vitamin E. Solrosoljan är en mild och skonsam olja som bygger upp hudbarriären. Den passar både fet och torr hud, även eksem, psoriasis. Hampfröoljan är mycket näringsrik och innehåller de viktiga omegafetterna 3, 6 och 9. Bra för torr, känslig samt eksemhud. Rapsolja för torr, känslig hud. Innehåller en hög halt av steroler (liksom kortison men utan att ge biverkningar).

Finns att köpa i salongen och webshoppen*.

*Du har alltid 5% rabatt på hela din beställning i webshoppen, även om du väljer att hämta dina varor på salongen och då slipper fraktkostnaden.

---