Hej reader,

Nu går vi in i augusti och många kommer tillbaka från semestern med nyladdade batterier. Vi får hoppas att sensommaren blir mild och solig. Oavsett väder så önskar jag att du får en fin månad med många ljusglimtar som du kan glädjas lite extra åt.

Love me Tender har semesterstängt 10-19 augusti men det finns några tider kvar fredagen 7 augusti. Om du vill boka behandling under tiden det är stängt så går det alldeles utmärkt att boka online.

---

Månadens erbjudande

Eko Face Care Plus

Rengöring av ansikte och dekolletage, skonsam peeling och varmt omslag för djuprengöring av porerna. Vi avslutar med en näringsrik ansiktsmask och fuktkräm/ansiktsolja. Hudanalys.

395 kr (ord pris 495 kr)

Eko Facelift

En varsam och behaglig ansiktsmassage som löser upp spänningar och syftar till att ge ansiktet ett lyft. Genom att stimulera bindväven och lymfsystemet ökar hudens blodcirkulation, elasticiteten ökar och blockeringar släpper. Kollagenproduktionen stimuleras och stramar upp huden. Ansiktet blir avslappnat och får en härlig lyster. 

199 kr (ord pris 275 kr)

---

VIP-kund hos Love me Tender

Som VIP-kund får du 25% rabatt på valfri behandling den 5:e gången och 50% rabatt på valfri behandling den 10:e gången. Dessutom kommer du att få ta del av speciellt utvalda erbjudanden som gäller exklusivt för dig som är VIP-kund. Kortet gäller årsvis. 

Webshoppen

Webbshoppen öppnar igen 20 augusti. Där kommer du ha möjlighet att beställa online och hämta dina varor på salongen eller att få dem hemskickade. När du beställer online har du alltid 5% rabatt på hela din order. Hämtar du varorna på salongen så betalar du ingen fraktavgift.

---