Hej reader,

Nu känns det som om sommaren äntligen är här. Idag har det varit riktigt varmt och skönt här i Uppsala. Hoppas att du har tid att njuta av sommaren och ta hand om dig själv.

Love me Tender har semesterstängt 7-16 augusti så hela juli är du välkommen att boka.

Månadens erbjudande

Eko Kur - djuprengörande ansiktsbehandling

Eko Kur 30 min 295 kr
(ord pris 395 kr)

Djuprengörande ansiktsbehandling: Rengöring av ansikte, skonsam peeling, varmt örtomslag anpassat efter din hudtyp för djuprengöring av porerna. Vi avslutar med en näringsrik ansiktsmask och fuktkräm/ansiktsolja. I samband med behandlingen får du rådgivning samt 10% rabatt på hela sortimentet.

---
Semipermanent Mascara Combinal

Semi Permanent Mascara 545 kr
(ord pris 725 kr)

Vill du slippa måla fransarna varje dag? Då är Semi Permanent Mascara för dig. Mascaran permanentas och håller 3-4 veckor. Mascaran ger dig längre och tjockare fransar, den skadar inte fransarna och kan användas av kontaktlinsbärare.

Du kan även välja till permanent fransuppböjning för större effekt (håller ca 6 veckor). Var snäll mot dina fransar. En semipermanent mascara är mer skonsamt än att måla fransarna med mascara varje dag.

Semi Permanent Mascara
545 kr (ord pris: 725 kr)

Semi Permanent Mascara + Fransfärg
695 kr (ord pris: 795 kr)

Permanent Fransuppböjning
545 kr (ord pris: 725 kr)

Semi Permanent Mascara + Fransuppböjning + Fransfärg
995 kr ord pris (värde: 1450 kr)
Här ingår fransfärgningen helt utan extra kostnad.

---

Bli VIP-kund hos Love me Tender

Nu kan du bli VIP-kund på Love me Tender. Som VIP-kund får du 25% rabatt på valfri behandling den 5:e gången och 50% rabatt på valfri behandling den 10:e gången. Dessutom kommer du att få ta del av speciellt utvalda erbjudanden som gäller exklusivt för dig som är VIP-kund.

---
Ladda ner Klipster - rabatthäfte i mobilen

Love me Tender i mobilen

Du vet väl om att du kan ladda Klipster på mobilen. Ett rabatthäfte som du alltid har med dig. Love me Tender har kontinuerligt kampanjer på Klipster. Ladda ner och följ.

Tagga #lovemetenderekologiskhudvård på Facebook vid ditt besök och få 5% rabatt på din behandling. Gäller alla behandlingar hela juli!