Hej reader!

Klipster - Rabatthäfte i mobilen

Love me Tender i din mobil

Nu kan du ta del av rabatter och erbjudanden från Love me Tender direkt i mobilen. Det enda du behöver göra är att ladda ner Klipster som är ett rabatthäfte du alltid bär med dig. De har många erbjudanden över hela Sverige, inom flera olika kategorier (t.ex. resor, kläder, mat och hälsa). Love me Tender har nu startat ett samarbete med Klipster för att det ska bli lättare för dig att snabbt kunna ta del av nya erbjudanden via appen direkt i din mobil

Första rabatten i appen:

300 kr rabatt

Eko Classic Pure ansiktsbehandling 70 min

495 kr (ord pris 795 kr)

Ladda ner Klipster till mobilen för att ta del av erbjudandet! Du hittar rabatten under Uppsala.

iPhone app:

https://itunes.apple.com/se/app/klipster/id581527079?l=en&mt=8

Android app:
https://play.google.com/store/apps/details?id=se.appcorn.klipster

Eco Tan solskydd och brun-utan-sol

Äntligen går vi vår och sommar till mötes då vi kan gå med bara bara ben, t-shirts och linnen. Du kan nu köpa ekologiskt solskydd och brun-utan-sol hos Love me Tender. Märket heter Eco Tan. Eco Tan gjorde Australiens historia genom att bli den första och enda brun utan sol-företag, att vara ekologiskt certifierade av Organic Food Chain, enligt den australiska regeringens ekologiska och biodynamiska normer.

Ekologiskt solskydd

Vi älskar solen och njuter av dess värme. Ofta blir vi ivriga att sätta oss i solen och bygga på vår solbränna. För mycket sol kan ge solfläckar och rynkor och det kan du inte behandla bort med krämer. Bättre då att förebygga. Det kan du göra med hjälp av Eco Tan Natural Coconut Sunscreen som är en solskyddskräm för ansikte och kropp. Krämen har solskyddsfaktor 30 och en vattenresistens på tre timmar.

Ekologisk solbränna med brun-utan-sol

Tillhör du de dem som förbereder dig för att gå ut i solen med brun-utan-sol?

Invisible Tan är en ekologisk fuktighetskräm som ger näring åt din hud utan några syntet eller giftiga ingredienser. Enkel att tillämpa på ren torr hud och se din vackra rika honungsbränna träda fram. Lämplig för ansikte och kropp.

Winter Skin är en daglig näringslotion som torkar omedelbart och bygger på en vacker honung solbränna efter ett par applikationer. Winter Skin är otroligt vacker för ljushyade människor. Lämplig för ansikte och kropp.