Love me Tender

Hej reader!

Den absolut mest skonsamma och naturliga rengöringen för huden är olja eftersom huden själv producerar olja (sebum). Tvärtemot vad många tror så löser det även pormaskar och akne eftersom fett löser fett. Om du däremot använder uttorkande produkter så försöker huden kompensera fettet den förlorar och börjar överproducera fett. Resultatet av uttorkande rengöring kan många gånger ge pormaskar, akne och blandhy. Helst ska det vara en olja som är näringsrik och inte innehåller t ex synteter, alkohol eller kemikalier.

Synteter och kemikalier tillför inte din hud någonting. Kallpressade, vegetabiliska oljor däremot är mjukgörande, återfuktande och innehåller bra näring och stöd för hudens skydd och uppbyggnad. Jag blandar mina egna oljor som jag använder i behandlingarna eftersom jag inte har lyckats hitta någon olja som uppfyller de kriterier jag önskar från en bra ansiktsrengöring, det vill säga mild och skonsam som kan användas av alla, även personer med känslig och skadad hud. Min olja tillverkas under kontrollerade former av ett företag som är godkänt av Läkemedelsverket.

Love me Tender Cleansing Oil

Den här ansiktsoljan är komponerad för att passa alla hudtyper, även dig med känslig hud.

Love me Tender Cleansing Oil innehåller bland annat hampfröolja som innehåller de essentiella fettsyrorna omega 3, 6 och 9 vilket stärker hudens eget barriärskydd. Oljan är milt bakteriedödande och återfuktande. Den vårdar torr och ömtålig hud och kan vara effektiv vid behandling av olika hudproblem som bland annat eksem, akne och blandhy. Dessutom innehåller hampfröolja gamma-linolensyra och fytosteroler som är regenererande och uppbyggande för huden. Förutom hampfröolja innehåller Coconut Kiss Cleansing Oil solrosolja och rapsolja.

Solrosolja innehåller en stor mängd omega 6, en essentiell fettsyra som stärker hudens eget barriärskydd, E-vitamin och lecitin (ett mjukgörande fettämne som finns i alla celler och återfettar torr och känslig hud). Solrosoljan är snabbabsorberande, passar både torr och fet hud och kan hjälpa vid akne, psoriasis och andra eksem.

Rapsoljan innehåller omega 3 och E-vitamin, är mjukgörande, skyddar och är näringsrik. Den passar både torr och känslig hud och sägs läka eksem lika effektivt som kortison.

Coconut Kiss Cleansing Oil har en svagt mild doft av lavendel med en kyss av kokos. Lavendel balanserar talgproduktionen och stimulerar celldelningen (hudförnyande) samtidigt som den är antiseptisk, sårläkande och inflammationshämmande. Den har en uppmjukande och lugnande effekt som kan fungera bra vid eksem eller psoriasis.

Love me Tender Cleansing Oil är ekologisk och innehåller näring som är uppbyggande och stödjande för huden.

Introduktionspris: 185 kr

(ord pris 225 kr)

Gäller t o m 30 april.

Love me Tender Coconut Kiss finns att köpa hos mig i salongen. Ring (0707333853) innan för att checka av att jag är där och inte har en behandling när du kommer.

Välkommen!
Dragana

---