Hej,

Nu går vi in i april. Vi har ändrat till sommartid och påskveckan har börjat. Det är vår!

Månadens erbjudande

Nu kommer säsongen när många vill vaxa sig. Hos Love me Tender används sockervax som är 100% naturligt (socker, citron och vatten). Sockervaxning är den enda metoden för naturlig hårborttagning och har varit känd i tusentals år. Den framkallar inte irritation eller allergier. 

Du får 20% rabatt på all vaxning under hela april.

Ny ansiktsolja för rengöring

I april månad kommer jag äntligen att lansera en ny olja för ansiktsrengöring som jag själv har komponerat. Just nu är den under produktion och förhoppningsvis kommer den ut inom två veckor. Den här ansiktsoljan har komponerat för att passa alla hudtyper och även dig med känslig hud.

Love me Tender Cleansing Oil innehåller bland annat hampfröolja som har unikt vårdande egenskaper med omega 3, 6 och 9 vilket är optimalt för huden. Den vårdar torr och ömtålig hud, förbättrar cirkulationen och kan vara effektiv vid behandling av olika hudproblem. Oljan har en svagt mild doft av lavendel med en kyss av kokos. Lavendel balanserar talgproduktionen och stimulerar celldelningen (hudförnyande) samtidigt som den är antiseptisk, sårläkande och inflammationshämmande. Den har en uppmjukande och lugnande effekt vilket kan fungera bra vid eksem eller psoriasis.

---