Hej member

Vintern är påfrestande för de flesta men nu går vi mot ljusare tider och varmare väder. Om ett par månader kan vi ha shorts, kjol, bara ben och njuta av bad och sol. Det är dags att hjälpa din hud att återhämta sig efter vintern och förbereda den för våren.

Erbjudande i mars

Eco Face Care 30 min: 295 kr (ord pris 345 kr)

Lymfmassage 60 min: 495 kr (ord pris 600 kr) 

Mars Special: Eco Spring Boost

Ansiktsbehandlingen Eco Spring Boost är en specialkomponerad behandling som syftar till att återfukta, bygga upp och stödja huden efter vintern och förbereda den för våren.

Eco Spring Boost 50 min: 580 kr

Lymfmassage

Celluliter och ojämn hud är ett tydligt tecken på ansamlingar och stopp i vävnaden och kan reduceras eller försvinna helt när du får lymfmassage. Lymfmassage är en mjuk massage som rensar lymfsystemet från slaggprodukter. Huden blir slätare och du kan tappa så mycket som en till två liter vätska under en behandling.

Lymfmassage kan även hjälpa vid fibromyalgi, sömnsvårigheter, domningar i fingrar och armar, sendrag/kramp i benen, restless legs, svullnad i ben och/eller armar, händer och fingrar, har lätt för att bli förkyld, svårt att minska i vikt, träningsvärk, och oro/stress i kroppen.

Välj något ekologiskt den här veckan!

På återseende,
Dragana

---