---

Hej reader!

Mörkret och kylan har kommit. Charmen med den här årstiden är att man får tända ljus och krypa upp i soffan med en filt, och en katt om man har någon :)

Det passar väl bra att ge sin hud en extra fuktboost nu när kylan kryper på och vi blir allmänt torrare. Så det känns naturligt att ha LMT Moisture Boost som månadens erbjudande. VIP-medlemmar får ett väldigt bra pris på 3x120 min lymfmassage denna månad. Du vet väl förresten att du som är VIP-medlem har fler förmåner och erbjudanden i appen. Du blir VIP-medlem när du registrerar dig i appen.

Ta hand om dig,
Dragana

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

LMT MOISTURE BOOST

Ditt pris: 550 kr
Ord pris: 695 kr

BOKA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

LYMFMASSAGE INKL ANSIKTE

3x120 MIN

Ditt pris: 3400 kr
Ord pris: 3000 kr

BOKA

---

Månadens erbjudande kan användas en gång per person och kan inte kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Gäller t o m 30 nov.

---

Bli VIP-medlem med förmåner hos Love me Tender

Skanna qr-koden för att ladda ner appen. Registrera dig i appen så blir du VIP-medlem och får åtkomst till fler funktioner och erbjudanden.

NY SKRAPLOTT I APPEN VARJE MÅNAD FÖR VIP-MEDLEM.

---

HUDVÅRD FÖR HÖSTTRÖTT HUD

---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---