---

Hej reader!

Hoppas du har det bra i höstmyset. Love me Tender Ekocenter har nu en ny app. Den har nya funktioner som du kan ha både nytta och glädje av.

I oktober har jag gjort lite justeringar i lymfmassagen. "Lymfmassage" och "lymfmassage med koppning" har slagits ihop när behandlingen är längre än 75 min. Några priser har även justerats eftersom min kollega Anna-Karin har flyttat in med sin verksamhet. Både hon och jag erbjuder massage och lymfmassage så vi har synkat våra priser.

NYA APPEN

Har du den gamla appen kvar så avinstallera den och installera den nya.

Jag vill verkligen uppmuntra dig att ladda ner den. I appen kan du göra bokningar, erhålla erbjudanden, handla i webshoppen samt mycket mer.

SPECIELLA FÖRMÅNER FÖR VIP-MEDLEMMAR I APPEN

För VIP-medlemmar finns speciella funktioner som endast du som medlem får tillträde till. Bland annat får du som VIP-medlem tillgång till ett lojalitetskort vilket innebär en belöning efter ett visst antal besök och du kan delta i lotteri med vinstchans.

Vill du bli VIP-medlem så registrera dig i appen så öppnas flera funktioner.

Ta hand om dig,
Dragana

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

SOCKRING ARMHÅLOR

Ditt pris: 250 kr
Ord pris: 345 kr

BOKA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

LYMFMASSAGE 60 MIN

Ditt pris: 600 kr
Ord pris: 750 kr

BOKA

---

Bli VIP-medlem med förmåner hos Love me Tender

Skanna qr-koden för att ladda ner appen. Registrera dig i appen så blir du VIP-medlem.

---

Lys upp höstmörkret med ekologiska ljus som fyller ditt hem med värme och underbara dofter!

Erbjudandena i detta mail gäller t o m 30 oktober och kan nyttjas en gång per person. Köp gärna i present och ge bort. Kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---