---

Hej reader!

Tänk vilken fin sensommar vi fick! Idag är det lite kyligare och det är faktiskt lite skönt med hög klar luft. Det känns nästan lite som höst. Det här blir en kompismånad då du tjänar på att ta med en vän till Love me Tender Ekocenter.

LYMFMASSAGE

Förutom att du får rabatt på lymfmassage denna månad så kan du även värva en vän till lymfmassage så får både du och den du värvar 25% i rabatt. Värva hur många du vill (men du kan bara värva en person en gång och det ska vara en ny kund). Värvningskortet får du när du kommer på din behandling.

SOCKRING BRASILIANSK

Denna månad tänkte jag ge alla mina söta sockertjejer ett fint erbjudande. Ta med dig en kompis på en Brasiliansk (eller Hollywood) så betalar ni endast för en person. Du ska vara VIP-medlem för att kunna nyttja erbjudandet.

Ta hand om dig,
Dragana

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

LYMFMASSAGE 75 MIN

Ditt pris: 695 kr
Ord pris: 825 kr

Gäller ej koppning eller färdiga paketpriser.

BOKA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

SOCKRING BRASILIANSK

KOM 2 BETALA FÖR 1

Ditt pris: 545 kr
Ord pris: 1090 kr  

BOKA

---
---

Erbjudandena i detta mail gäller t o m 31 september och kan nyttjas en gång per person. Köp gärna i present och ge bort. Kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---