Hej reader!

Våren här här! Det blir ljusare, vi kan ta av oss våra tunga vinterkläder. Min favoritårstid när jag vet att jag har hela våren och sommaren framför mig. Inatt slog det om till sommartid (för nästsista gången om EU-parlamentet håller fast vid det framröstade jaet till att slopa sommartiden).

Nu till våren är det kanske dags med en djuprengöring och återfuktning av ansiktet. Se erbjudandet nedan.

Det har kommit in en del nytt smink från det italienska märket puroBio som är ekologiskt, även vegan samt nickeltestat. Och så har det kommit in underbart doftande doftljus från puroBIO. Du får 10% när du handlar i webbutiken kommande vecka. Ange [SOMMARTID]

Mitras Medicinsk Fotvård har flyttat in. Du kan boka via Mitras Facebook-sida.

Ta hand om dig,
Dragana

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

ANSIKTSBEHANDLING MOISTURE BOOST
+
FACE CREAM HYALURON

Djupt återfuktande. Märkbart resultat direkt efter behandling. Rengöring, peeling, djuprengörande örtomslag, lång återfuktande massage med facelifteffekt samt återfuktande kräm. Syftet med behandlingen är att återställa din hudens fukt- och fettbalans.

Du får med dig ett prov på ansiktskrämen Face Cream Hyaluron från Love me Tender Organics.

Rabatten gäller när du bokar in via länken Månadens Erbjudande.

Ditt pris: 495 kr
Ord pris: 695 kr

BOKA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

KLASSISK MASSAGE 30 MIN

Ditt pris: 395 kr
Ord pris: 450 kr

Rabatten gäller när du bokar in via länken Månadens VIP-erbjudande.

BOKA

---

Erbjudandena i detta mail gäller t o m 30 april och kan nyttjas en gång per person. Köp gärna i present och ge bort. Kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---
---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---
---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN