Hej reader!

Här kommer nyhetsbrevet lite sent. Februari sprang iväg och det är redan mars. Till höger ser du nya logotypen för Love me Tender. Visst är den fin?

Snart ska jag åka och jobba. Idag söndag har jag nämligen en kampanj på sockring, kom 2 betala för 1. Du vet väl att du kan värva en vän till sockring. Ni får båda 25% rabatt. Om du brukar vaxa dig så är det väl värt att testa sockring som är en mycket skonsammare metod och ger bättre resultat. Läs mer om sockring.

PENSIONÄRS- OCH STUDENTRABATT

Nu får pensionärer och studenter rabatt mån-ons mellan kl 11-14. Rabatten gäller även sjukpensionär vid uppvisande av intyg.

MITRAS MEDICINSK FOTVÅRD FLYTTAR IN

Den 21 mars flyttar Mitras Medicinsk Fotvård in hos Love me Tender Ekocenter. Boka via Mitras Facebook-sida.

NY WEBSHOP

Webshoppen har fått ett nytt utseende och ny adress (men den gamla adressen fungerar fortfarande). Det är alltid internetpriser även om du hämtar i butik. Denna månad har du som VIP-medlem ett erbjudande som du kan läsa om längre ner.
webshop.lovemetenderorganics.se

Ta hand om dig,
Dragana

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

LYMFMASSAGE 50 MIN

Lymfmassage är en mjuk massage som bland annat renar kroppens vävnader från överskottsvätska och slaggprodukter. Under en behandling så behandlas hela kroppen, inte enbart det svullna området, genom att man stimulerar lymfsystemet med djupandning, lätta tryck, och strykningar i lymfflödets riktning, samt något djupare grepp för att lösa upp fibroserna.

Ditt pris: 550 kr
Ord pris: 695 kr

BOKA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

25% PÅ VALFRI ANSIKTSBEHANDLING

NÄR DU BESTÄLLER FRÅN WEBSHOPPEN OCH HÄMTAR I SAMBAND MED BEHANDLINGEN

Kolla in nya webbshoppen. Passa på att handla det du behöver och hämta ut produkterna i samband med din behandling. Alltid internetpris i webbshoppen även om du hämtar ut i butik.

BOKA

---

Erbjudandena i detta mail gäller t o m 31 mars och kan nyttjas en gång per person. Köp gärna i present och ge bort. Kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---
---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---
---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN