Hej reader!

Januari är över och nu faller snön i sportlovsmånaden. För barnens skull och alla som gillar snö får vi hoppas att den ligger kvar över sportlovet. Så om drygt två veckor kommer dagen vi ägnar lite extra åt våra nära och kära. Alla Hjärtans Dag. Varje dag vi får ha dem vi älskar omkring oss är en gåva.

Behandlingsmenyn har förändrats lite från och med februari. Det gäller främst ansiktsbehandlingarna. Och så har jag gjort några få prisjusteringar i sockringen.

Månadens erbjudanden hittar du längre ner på sidan. Kanske ge bort som present till någon du tycker om?

MASSÖR FLYTTAR IN

I februari kommer en massör, Gustav, att vara hos Love me Tender Ekocenter cirka två eftermiddagar i veckan. Förutom klassisk massage så erbjuder han Lomi Lomi, en hawaiiansk massageteknik. Första massagetillfället (valfri massage) får du 50% rabatt. Läs mer om behandlingarna och hur du bokar nedan.

MEDICINSK FOTVÅRD

I mars flyttar en Mitras Medicinsk Fotvård in hos Love me Tender Ekocenter. Mer information om det i nästa nyhetsbrev.

Ta hand om dig,
Dragana

---

INTRODUKTIONSPRIS MASSAGE
Massör Gustav

LOMI LOMI 75 MIN
375 kr första tillfället
ord pris 750 kr
BOKA

Lomi Lomi är en hawaiiansk massageteknink som innebär avslappning och vila, att befrias från stress och spänningar och hämta krafter inför vardagens stress och påfrestningar.

TRIGGERMASSAGE 45 MIN
250 kr första tillfället
ord pris 500 kr
BOKA

En tuffare typ av massage som går hårt på knutar och stela muskler. 

TIME TO RELAX MASSAGE 60 MIN
348 kr första tillfället
ord pris 695 kr
BOKA

 En avkopplande massageform som stimulerar både kropp och själ (Body & mind).
Denna massage är speciellt till för personer som vill ha en mjukare beröring i ett jämnt och lugnt tryck. Massagen ska skapa trygghet och säkerhet.

TAKTIL MASSAGE 60 MIN
348 kr första tillfället
ord pris 695 kr
BOKA

Helkroppsmassage med långa strykningar.

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

LMT FACELIFT, NECK & SCALP MASSAGE 45 MIN

En avslappnande måbra-behandling. Lång massage av ansikte och dekolletage med fukt och oljor för att ge huden en naturlig fuktbalans som även skyddar huden och ger en facelifteffekt. Samt massage av nacke och skalp.

Ditt pris: 495 kr
Ord pris: 595 kr

BOKA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

TOTAL RELAX 70 MIN

 Ditt pris: 695 kr
Ord pris: 945 kr

BOKA

---

Erbjudandena i detta mail gäller t o m 28 februari och kan nyttjas en gång per person. Köp gärna i present och ge bort. Kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---
---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---
---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN