Hej reader,

Vi närmar oss julen nu när vi går in i december. Än har inte snön fallit, men kallt är det. Kylan är inte så gynnsam för huden som blir torrare än normalt. Så månadens erbjudande är en djupt återfuktande ansiktsbehandling. Du som är VIP-medlem får själv en liten present när du köper presentkort. Se nedan.

FRISKVÅRD

Får du friskvårdsbidrag från jobbet men har inte hunnit använda det? Boka massage eller lymfmassage innan årsskiftet.

Ta hand om dig,
Dragana

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

ANSIKTSBEHANDLING MOISTURE BOOST 45 MIN

En djupt återfuktande kur med hudvårdsserien Kind 2 Skin från Love me Tender Organics. Syftet med behandlingen är att återställa fukt- och fettbalansen i huden.
Huden blir slätare och får en fin lyster.

Ditt pris: 495 kr
Ord pris: 655 kr

BOKA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

25% PÅ VALFRI BEHANDLING VID KÖP AV PRESENTKORT

 Tänkte du ge bort ett presentkort i julklapp? Vid köp av presentkort hos Love me Tender så får du en liten klapp till dig själv, nämligen 25% på valfri behandling. Gäller när du köper presentkortet i butik (ej online). Du får presentkort till dig själv vid köpet.

BOKA

---

Erbjudandena i detta mail gäller t o m 30 november vid ett tillfälle per person. Kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---

TIPS FÖR TORRISAR

Kind 2 Skin Cleansing Oil och Face Cream Hyaluron ger huden en bra återfuktande effekt tillsammans. Med Cleansing Oil rengör du huden utan att störa hudens naturliga sebumproduktioni och med Face Cream Hyaluron Cream som har ett högt innehåll Ale Vera och hylauronsyra så blir huden djupt återfuktad.

Finns att köpa i butiken och online

---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---
---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN