Love me Tender Ekocenter

Hej reader,

Skolorna har börjat och de flesta har börjat jobba igen efter semestern. Själv tar jag lite semester på måndag men den 6 september är jag tillbaka igen. Under den här tiden kommer jag inte svara i telefonen men det går bra att boka via bokadirekt som vanligt.

Lymfmassagen är inte bara en skön massage men även en nödvändig behandling för många. Månadens erbjudande är rabatterade paketpriser.

Må väl,
Dragana

---

NYHETER

När ni nu ska boka kroppsbehandlingar så ser ni att det står (endast kvinnor). Det här gäller endast nya kunder. Så ni män som har varit hos mig tidigare är fortfarande välkomna att boka. Nya manliga kunder är välkomna på referens.

I höst kommer jag att ha egenvårdskurser i lymfmassage. Håll utkik!

---

MÅNADENS ERBJUDANDE

__________

PAKET LYMFMASSAGE 3x75 MIN

Ditt pris: 1995 kr
Ord pris: 2200 kr

BOKA

---

PAKET: LYMFMASSAGE MED
KOPPNING 3x90 MIN

Ditt pris: 2495 kr
Ord pris: 2750 kr

BOKA

---

VIP-ERBJUDANDE

__________

ANSIKTSBEHANDLING

MOISTURE BOOST 45 MIN

Love me Tenders signaturbehandling: Återfuktande behandling med syfte att återställa fuktbalansen i huden. Huden blir slätare och får en fin lyster. Märkbart resultat direkt.

Ditt pris: 450 kr
Ord pris: 655 kr

BOKA

Erbjudandena i detta mail gäller t o m 30 september vid ett tillfälle per person. Kan ej användas i samband med andra rabatter eller erbjudanden.

---

 

Probio Essential Serum ska lanseras med ny flaska och etikett och säljs nu därför ut. Passa på!

 

Nu: 289 kr

(ord pris 379 kr)

BOKA TID FÖR ATT HANDLA

---

"Love me Tender strävar efter att återförena skönhet, hälsa och natur genom att vårda, skämma bort och läka med ekologiska, naturliga produkter i en kemikaliefri miljö så långt det är möjligt."

---
---
---

EKOLOGISKT- NATURLIGT - VEGAN