Vaksalagatan 41,
75331 Uppsala

018-4951515
0707-333853

LOVE ME TENDER

ProBio – Hudvård som stärker huden

ProBio – Hudvård som stärker huden

Hela hösten har jag arbetat för att ta fram denna hudvårdsserie med sina fantastiska egenskaper. Jag kan nu presentera fyra nya produkter av Love me Tender Organics: ProBio Cleansing Cream, ProBio Face Cream Repair, ProBio Essential Serum och ProBio Rosewater Hyaluron. Love me Tender Organics ProBio - hudvårdsserie med probiotika och beta-glucan.

ProBio är en komplett och resultatinriktad hudvårdsserie som uppfyller alla kriterier för att skapa en stark, vital hud som kan stå emot ålderstecken. ProBio innehåller naturliga oljor från havtorn och havre. Tillsammans med ämnen som probiotika* och Beta-glukan som är det nyaste inom hudvårdsforskningen stärker ProBio din hud genom att balansera huden och bidrar till att hudcellerna ökar kraftigt och immunförsvaret stärks. Beta-glukan befrämjar sårläkning, ökar kollagenproduktionen och verkar vitaliserande för huden samt har anti-irriterande och anti-inflammatoriska egenskaper. Probiotikan stärker skyddsbarriären i huden och balanserar mikrofloran vilket lämpar sig mycket bra för personer med känslig hud. Produkterna passar alla och speciellt dig som har torr och känslig hud (som ofta ökar med åldern), men även för dig som vill få en friskare hud och förebygga ålderstecken.

*Probiotika är goda bakterier som ankrar sig fast vid huden för att hindra dåliga bakterier att fästa sig. De probiotiska bakterierna bidrar bland annat till att stärka hudbarriären, korrigera obalansen och hålla tillbaka åldringsprocessen.

ProBio Cleansing Cream

ProBio Cleansing Cream består av bland annat havtorn och havre och är så mild att den kan användas även som sminkborttagning för ögonen. Tack vare att den innehåller Beta-glukan, är probiotisk och rik på Omega 3 så är den anti-inflammatorisk, reparerande och vitaliserande. En mild rengöring som i kombination med ProBio Face Cream Repair och ProBio Rosewater Hyaluron ger dig en komplett hudvårdsrutin.

ProBio Face Cream Repair

ProBio Face Cream Repair är en reparerande fuktkräm som stimulerar collagenproduktionen. Med en sammansättning av havtorn och havre är krämen probiotisk och rik på Omega 3 och i kombination med Beta-Glukan verkar den till att lugna och reparera huden. ProBio Face Cream Repair innehåller även hyaluronsyra som är djupt återfuktande och ger en omedelbart utslätande effekt genom binda fukten i huden så att rynkor slätas ut.

ProBio Essential Serum

Ett vitaliserande serum som är probiotiskt. ProBio Essential Serum innehåller havtorn och havreolja som verkar lugnande på huden och stimulerar collagenproduktionen vilket ger en optimal anti-age/age-proctect-effekt. Tillsammans med perillaoljan som har ett högt innehåll av Omega 3 tillför serumet huden essentiella fettsyror som gör huden mer elastisk och regenererar celler. Serumet syftar till att bygga upp och skydda huden.

Probio Rosewater Hyaluron

ProBio Rosewater Hyaluron är ett lugnande ansiktsvatten som innehåller Beta-Glukan vilket verkar anti-inflammatoriskt och reparerande. ProBio Rosewater Hyaluron har en unik återfuktande egenskap tack vare hyaluronsyra och glycerol som binder fukten i huden. Den specifika kombinationen av lugnande rosenblom och trollhassel verkar porsammandragande och tillsammans med probiotikan bidrar den till en frisk hud som klarar av påfrestningar utifrån.

Dela det här: